Boc pe santierul Autostrazii Transilvania

Boc pe santierul Autostrazii Transilvania

0 160

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, in timpul unei vizite pe santierul Autostrazii Transilvania din judetul Cluj, ca la 1 decembrie vor fi inaugurate doua obiective de investitii: Pasajul Baneasa si un tronson de 42 de kilometri din Autostrada Transilvania.
„De 1 decembrie, dupa ce vom celebra Ziua Nationala, vom deschide si circula prin Pasajul Baneasa”, a spus Boc.
El a continuat afirmand ca apoi va lua elicopterul pentru a ajunge in Cluj, unde se vor inaugura primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania , pe tronsonul Gilau-Campia Turzii.
Premierul a anuntat ca va propune autoritatilor locale sa organizeze un maraton simbolic pe traseul celor 42 de kilometri care vor fi inaugurati, ocazie cu care si el va alerga cativa kilometri.
„Stadiul celor 42 de kilometri de autostrada este de 80 la suta, iar pana la 1 decembrie, toti cei 42 de kilometri vor fi finalizati si in invit pe cei de la nivel local si judetean sa pregateasca un maraton pentru ca tronsonul va fi dat in functiune. La maraton vor putea participa sportivi sau clujeni simpli. Si eu voi participa, la cativa kilometri din cei 42”, a spus Boc.
La randul sau, Radu Berceanu a spus ca atunci cand se ocupa autoritatile si constructorii sa rezolve „enorm de multele probleme care apar la o lucrare”, rezultatele se vad.
Berceanu a mentionat ca platile catre constructorul Autostrazii Transilvania „sunt la zi”.
Boc si Berceanu au survolat din elicopter traseul in judetul Cluj al Autostrazii Transilvania, premierul declarand ca este multumit de stadiul lucrarilor.
Ei au fost insotiti de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, parlamentari PDL si de directorul Bechtel, Michael Mix.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.