Boc lupta cu agentiile

Boc lupta cu agentiile

0 174

Guvernul trebuie sa se prefaca atent cu cheltuielile, ca sa motiveze strangerea curelei de catre populatie.
Astfel, seful lui, Emil Boc, isi propune, impreuna cu ceilalti din sleahta, reducerea cheltuielilor cu agentiile guvernamentale prin comasarea sau chiar reducerea numarului lor.
„Am spus la inceputul guvernarii ca vom restructura si vom desfiinta agentiile guvernamentale si ne vom tine de cuvant. Semnalul pe care trebuie sa-l dea primul ministru este acela ca promisiunile facute trebuie si puse in aplicare, nu sa ramana doar pe hartie”, zice vitejeste Boc.
Ati observat ca, de la o vreme, vorbeste despre el la persoana a treia?
Iar cele declarate, nu numai in privinta agentiilor guvernamentale, sunt doar generalitati si nimic la obiect.
Pe deasupra, dupa ce, incepand cu el, prim-ministru, si continuand cu ceilalti membri ai cabinetului – in mai mare sau mai mica masura – cu totii si-au adus prin aceste agentii si tot felul de alte cabinete si cancelarii o gramada de rude, prieteni, clienti politici si alte loaze. Ce, credeti ca acestia vor fi trimisi acasa? Sa fim seriosi!
Da, este posibila eliminarea catorva sefi si sefuti, a catorva soferi, femei de serviciu si portari, dar restul va imbraca alte salopete si va duce in continuare viata dulce cu retributii si sporuri babane.
Repet a nu stiu cata oara ca domnul Boc prea ne crede prosti, mai bine spus, mai prosti decat el, ca sa nu vedem toate facaturile imbracate in latratul sau de javra cu coada prinsa in usa. Si ma mira ca jumatatea pesedista a coalitiei accepta balaceala in noroi, fara sa se scuture de acesta.
Ma gandesc insa si la o smecherie politica: PSD-ul, care, prin unele voci incepe sa se opuna tot mai mult, pe moment doar pe la colturi, facaturilor pedeliste, acest PSD se va retrage la un moment dat, cand ii va fi la indemana si va crede ca a venit momentul – poate chiar in campania electorala pentru europarlamentare – lasand un guvern minoritar pe o faleza subreda, guvern care nu va rezista cu oamenii pe care ii are, si putand provoca astfel alegeri anticipate, cu rezultate mult mai favorabile procentual decat cele din noiembrie trecut, si asta pentru ca pedelistii si-au dat si isi vor da si in continuare cu mucii in fasole.
Ati vazut cumva PSD-ul agitandu-se prea tare pe probleme de guvernare? Doar Dan Nica incearca sa ia niste masuri absolut necesare. In rest se merge in rand si in tacere. Vedeti cumva altfel problema?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.