Boc graieste ca din carti … de povesti

Boc graieste ca din carti … de povesti

0 47

Suparat ca PSD a luat-o inaintea PD-L, venind la masa electoratului cu servetul alb pe-o mana si cu meniul de trait bine in cealalta, pregatindu-se sa incasesze un bacis gras la toamna, Emil Boc tipa ca din gura de sarpe. El numeste programul economic al PSD-PC o poveste din “1001 de nopti”, scrisa si spusa de “101 dalmatieni”.
„Am asistat la o poveste din ciclul celor 1001 de nopti, scrisa si spusa de 101 dalmatieni. Dar petele nu trec de la o guvernare la alta, de la un an la altul”, a zbierat liderul PDL, pornit sa dezguste amatorii de trufandale sociale precum a 13-a pensie, salariul minim de 1000 de RON si alte bunatati stropite din belsug cu vin rosu.
Ne-ar fi placut sa ne vorbeasca liderul PD-L si guvernarea PD-L care e un fel de “Alibaba si cei 40 de hoti”, scrisa de Poppey Marinarul si recitata de ciocanitoarea Bocky.
Chiar as vrea sa aflu ce realizari marete au democrat-liberalii, afara de cota unica revendicata de liberali si pe care social-democratii vor s-o desfiinteze. Oricat m-as stradui, nu pot sa vorbesc despre vreo isprava demna de lauda a partidului prezidential. Licurici, lacrimi, rapirea (simulata se pare) jurnalistilor, decolteul Elenelor, bai de multime si o descindere prezidentiala intarziata in Piata Revolutiei pentru a vorbi poporului.
In plus, n-au intrat zilele in sac. Sa promita si PD-L, ne-am invatat sa inghitim multe, e loc si pentru gogosile portocalii. Pe de alta parte, nu stiu de ce se-agita Boc asa de tare, votantii de baza sunt de la tara, iar in mediul rural votul este pe 100 de RON, o excursie, o pomana, un litru de tarie, sepci si tricouri. Astia sunt oameni pragmatici, nu se-ncurca cu pisicile aristocrate si cu dalmatienii. Ei o stiu pe-asta moderna cu economia de piata si legea cererii si ofertei.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.