Boc, bun si de Cotroceni!

Boc, bun si de Cotroceni!

0 175

Sovaielile lui Traian Basescu legate de viitoarea lui candidatura pentru Cotroceni au obligat partidul la reactii. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a declarat, joia trecuta, la RRA, ca ia in analiza „in mod deosebit” posibilitatea de a nu candida pentru un nou mandat, precizand insa ca nu s-a hotarat pana in acest moment. Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a afirmat ca Traian Basescu va candida la alegerile prezidentiale de anul acesta, dar spune ca si premierul Emil Boc „este o varianta clara, la o adica”.
„Atunci cand am constituit PDL, am scos din programul politic acea precizare prin care fostul PD il sustinea pe domnul Basescu la alegerile prezidentiale, la cererea domniei sale, si am prevazut un alt articol ca cel mai bine plasat in analizele sociologice ne va reprezenta. Indiscutabil, cel mai bine plasat in Romania este domnul Basescu si eu cred ca va candida, e punctul meu de vedere”, a declarat Vasile Blaga, citat de Mediafax.
Liderul democrat-liberal a mai adaugat ca Traian Basescu este cel care „va decide ceea ce va face”. „Dar domnul Boc este o varianta clara, la o adica, din partea noastra, daca domnul presedinte nu va candida. Am, personal, convingerea ca va candida. Pe aceleasi analize, indiferent cine le face, domnul Boc este printre primii patru oameni din Romania ca si credibilitate”, a adaugat Vasile Blaga.
Vasile Blaga a calificat, insa, drept „imposibila” ideea ca restul formatiunilor politice sa se coalizeze si sa sustina un singur candidat, contra lui Traian Basescu, aratand ca se bazeaza pe declaratiile de pana acum si ca exista trei formatiuni puternice care si-au desemnat candidatii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.