BNR pozitie fata de scutirile Guvernului

BNR pozitie fata de scutirile Guvernului

0 148

O prima reactie, oficiala, la masura scutirii platii unor datorii realizata de Guvern, vine din partea BNR. Lucian Croitoru (BNR), despre decizia pasuirii firmelor de la plata obligatiilor fiscale: „Nu mi se pare sanatos”
Consilierul Guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, a declarat pentru HotNews.ro/EurActiv.ro ca, desi nu a vazut exact in ce forma a fost publicata decizia scutirii pentru 6 luni a companiilor de la plata obligatiilor fiscale, exceptiile nu sunt bune din principiu fiindca „nu poti sa-i selectezi pe cei care castiga din aceste exceptii”
„Regulile trebuie respectate si exceptiile nu sunt bune”, a mai declarat Lucian Croitoru la finalul dezbaterii „Cresterea economicã ºi procesul de ajustare”, organizata miercuri, 1 iulie, de BNR.
Guvernul a decis marti, 30 iunie, amanarea cu 6 luni a platii obligatiilor fiscale restante pe care firmele le inregistreaza din cauza crizei financiare, a anuntat premierul Emil Boc, la finalul sedintei Executivului de marti, 30 iunie. „Venim in sprijinul firmelor care in septembrie 2008 nu aveau datorii la stat si astazi sunt in pragul falimentului”, a spus Boc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.