Blonda de la PD a ajuns secretar executiv

Blonda de la PD a ajuns secretar executiv

0 237

Chiar daca nu are prea multa vechime in calitatea de democrata, Elena Udrea, fost consilier prezidential si fosta liberala, a reusit sa puna mana pe una din functiile partidului din care face acum parte.


Udrea nu a trebuit sa se oboseasca prea tare, pentru ca nu i-a trebuit decat primul tur pentru a obtine una din functiile de secretar executiv pentru relatiile internationale in cadrul Consiliului National de Coordonare al Partidului Democrat, obtinand 456 de voturi din cele 798 exprimate.


Acest succes este mai mult meritul notorietatii de care se bucura decat al cunostintelor politice de care a dat dovada pana acum fosta apropiata a presedintelui Romaniei.


?


„Pentru cei care nu ma cunosc sunt blonda de la Partidul Democrat si cateodata Elena Udrea. Pentru ca, inaintea mea, colegii mei au spus tot ceea ce se putea spune, am sa profit de faptul ca ma pot adresa voua si am sa va marturisesc ca cel mai puternic sentiment pe care il am, dupa aproape doi ani de confruntari publice, este ca lupta politica este o lupta grea, atunci cand crezi cu adevarat in ceea ce faci si, mai ales, cand nu vrei sa faci niciun fel de compromis”, a spus Udrea inainte de exprimarea voturilor.


Ea a afirmat ca, la ora actuala, PD este cel mai atacat partid, pentru ca este si cel mai puternic. „Daca domnul Mircea Geoana isi face campanie electorala, alege sa atace PD, daca PC iese de la guvernare se declara dusman al PD si promite sa izoleze pe scena politica PD. Si cu totii laolalta, impreuna cu PNL, cu care suntem la guvernare, aripa Tariceanu, aleg sa faca echipa, sa se sustina reciproc si sa-si voteze ministrul economiei in parlament”, a sustinut Elena Udrea, care a indemnat la unitatea democratilor.


Scepticism (sau misoginism) liberal


Una din vocile critice ale ONL, Ludovic Orban, nu a avut cuvinte prea laudaroase la adresa fostei sale colege. Orban sustine ca Elena Udrea a castigat functia de secretar executiv al PD nu datorita sustinerii de care se bucura in PD, ci datorita unei sustineri externe. „Elena Udrea este in perioada de alfabetizare in materie de politica. Greselile sale frecvente in privinta unor lucruri importante, care tin de cultura elementara a unui politician, sunt evidente”, a sustinut Orban. In opinia sa, Elena Udrea „ar fi trebuit sa mai aiba rabdare”, sa mai astepte pana este pregatita pentru a iesi in fata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.