Blonda de la Dreptu-i

Blonda de la Dreptu-i

0 248

Dreptu-i ca Elena Udrea, maritata Cocos, este o blonda planturoasa, cu rascroiala atat de adanca-n decolteuri ca orice mascul cu care se-ncruciseaza uita de orientarea politica si opteaza definitiv pentru cea heterosexuala?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca asta trebuie sa fi fost motivul pentru care pana si seful pesedist al RAPPS de pe vremea contractelor ultrabanoase ale Elenei cu statul a semnat ca prostu’ si i-a bagat cu forta in poseta aproape doua miliarde si jumatate de lei, pentru niste procese pe care si ea le pierdea, in contrapartida, ca proasta?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca daca dumneavoastra erati RAPPS ati fi intrat la-ntrebari dupa, sa zicem, al cincilea proces pierdut pe banda, si va opreati cumva din semnat, eventual chiar reziliati si ce semnaserati deja, pe motiv de incompetenta crasa (desi frumoasa)?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca blonda fatala a incasat mai mult decat toate celelalte case de avocatura cu care regia a incheiat contracte, la un loc?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca nu s-a interesat nimeni daca nu cumva singurul complet de judecata in fata caruia s-a infatisat era condus de un barbat, mizand pe zisul decolteu, in timp ce n-andraznit sa se prezinte in celelalte procese, conduse pasamite de judecatoare pizmase, insensibile la sarmu-i de farmazoana?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca, in ritmul in care trebuie ca-i plesnesc sutienele greu incercate, prapaditele de doua miliarde si jumatate incasate i-ar fi prins bine, macar sa-si primeneasca lenjeria?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca fata are o parere gresita despre ce inseamna un bun renume avocatial, daca pretinde ca a lucrat dosarele RAPPS nu pentru bani, ci pentru faima?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca RAPPS, cu tot cu statul care a fatat-o, este, daca nu o adunatura de incompetenti juridic, macar o sleahta de profitori, care stiu cum sa-si intoarca o parte din onorariile acordate atat de generos unor avocati fara vocatie?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca armatele de juristi care lucreaza la stat sunt fie o turma de nepriceputi incantati de cariera lor nula, fie o gramada de competenti frustrati ca toate contractele babane sunt atribuite unor avocatei de pe piata, in dispretul talentelor lor juridice?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca iar n-antrebat nimeni cine a reprezentat statul roman in procesele, delicate si pierdute, de retrocedare a monumentelor istorice de valoare inestimabila, cu care s-a trezit pleasca?


Dreptu-i.


Dreptu-i ca banuiti c-au fost juristii aia din prima categorie?


Dreptu-i.


O tara stramba, plina de Dreptu-i.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.