Blocurile vechi vor fi demolate

Blocurile vechi vor fi demolate

0 78


Dupa cum prognozeaza un expert in ale imobiliarelor, cam in zece ani se va incepe cu demolarea vechilor blocuri “muncitoresti”. Aceasta pentru a face loc construirii unor imobile noi, moderne si la standarde europene. Aceste imobile vor fi prevazute, din constructie, si cu locuri de parcare, plus alte facilitati care sa asigure un trai modern, dar cat mai comod, locatarilor.


In legatura cu aceste noi locuinte este adevarat ca si preturile vor fi “imbunatatite” ca nivel si nu ne putem dori decat cresterea veniturilor populatiei si o mai mare stabilitate a locurilor de munca, mai ales pentru cei tineri.


Expertul a mai aratat ca si pretul locuintelor vechi va creste in 2008 datorita cererii mult mai mari decat prezinta oferta. In plus, si locuintele ce se construiesc in present sunt tot mai scumpe, cauzele fiind scumpirea materialelor, a platii, incepand cu acest an, de TVA de catre persoanele fizice si cresterea dobanzii la credite. In context se arata ca developerii se gandesc san u mai vandal, ci sa inchirieze locuintele, iesind astfel mai in castig.


Deasemenea mai este pusa la socoteala si scumpirea terenurilor.


Toate acestea par frumoase, insa arata ca o ikebana in compunerea careia s-au strecurat si florile vestede ale politicului. Si fara o improspatare a lor se vestejeste si economicul


?


Dan Bota? ??

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.