Blocuri noi de la Primaria Brasov

Blocuri noi de la Primaria Brasov

0 56

Primaria Brasov face investitii. Dupa mai multe investitii imobiliare in tot felul de cartiere rezidentiale de care omul de rand nici nu viseaza sa se apropie, iata ca edilii nostri s-au gandit si la necesitatile celor mai nevoiasi dintre noi. Astfel, se doreste ca, in cel mai scurt timp, sa fie ridicate, din fonduri proprii, sase blocuri de locuinte noi pentru asigurarea cazurilor sociale cu care se confrunta orasul nostru.
Persoanele care vor putea beneficia de un acoperis deaspura capului intr-unul dintre cele sase imobile trebuie sa fi fost evacuate din casele nationalizate sau sa nu fi depasit varsta de 35 de ani.
„Exista teren disponibil acolo, care nu mai este utilizat si este pacat sa nu fie folosit pentru o astfel de investitie. Noi am facut igienizarea intregii zone si l-am putea valorifica acum. Vom realiza locuinte pentru persoanele evacuate din casele nationalizate, cererea fiind foarte mare in acest sens”, a declarat primarul George Scripcaru.
Initiatorul acestui proiect care merita apreciat, viceprimarul Gabriel Andronache, a subliniat importanta unei astfel de investitii: „In primul rand, veniturile colectate la bugetul local aproape s-au dublat fata de anii anteriori, iar pentru anii urmatori prognoza este tot pe trend ascendent. Asa ca, municipiul Brasov isi poate permite sa suporte asa o investitie. Acest proiect se adreseaza atat persoanelor evacuate din casele nationalizate, cat si tinerilor cu varste sub 35 de ani”.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.