Bloc modern pe strada Reconstructiei din Brasov

Bloc modern pe strada Reconstructiei din Brasov

0 86

Strada Reconstructiei se va transforma dintr-o zona de suburbie cu case arse intr-un loc curat si modern.
Aceasta transformare se va datora, in primul rand, construirii unui imobil care va repopula zona.
Firma de constructii Bayer Construct SRL a inceput deja sa demareze lucrarile pentru turnarea fundatiei unde va fi ridicat blocul.
Blocul va avea cinci etaje si mansarda si va fi gata anul viitor, beneficiarul fiind SC HB Leasing SRL.
Primaria Brasov s-a asociat cu beneficiarul pentru ridicara acestui imobil, ceea ce inseamna ca intreaga constructie se va ridica in sistem ALL. Acest sistem permite primariei sa intre in proprietatea a 10% dintre locuinte care vor fi distribuite pe post de case sociale.
Hotararea Consiliului Local de asociere cu firma respectiva a venit inca din 2006. „A fost unul din primele opt proiecte ALL in care s-a asociat Primaria Brasov. Hotararea s-a dat inainte, cand inca acea casa era locuita, intrucat exista o autorizatie de demolare a ei, constructia fiind ilegala. Acea constructie se pare ca a fost o baraca de la santierele din zona”, a declarat, pentru Buna ziua Brasov, viceprimarul Gabriel Andronache.
„Nu stim deocamdata cate apartamente o sa primim. In functie de numarul de apartamente create sau de spatiul util, vom primi, cel mai probabil, trei sau patru locuinte”, a mai adaugat acesta.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.