Blestemul celor trei Elene

Blestemul celor trei Elene

0 53

Ca discurs politic, Geoana este un puisor. Ori nu poate, ori este prost sfatuit, sau ii lipseste talentul oratoric. Le puteti lua si pe toate trei la un loc.
Nu I se poate contesta insa talentul diplomatic si cultura. De aceea este de bagata in seama afirmatia conform careia asupra Romaniei pluteste blestemul celor trei Elene: Lupescu, Ceausescu si Udrea
Traian Basescu vrea s-o propuna ca premier pe Elena Udrea!
Aceasta afirmatie a fost facuta ieri de presedintele PSD, Mircea Geoana, aflat in campanie electorala in judetul Botoºani. Mai mult, afirma Geoana, asupra Romaniei pluteste, in prezent, „blestemul celor trei Elena: Lupescu, Ceausescu si Udrea”, ultima imbinand trasaturile negative de caracter ale celorlalte doua, afirm eu.
In opinia social-democratului, scopul presedintelui Traian Basescu este mentinerea unor ministri PD-L in guvernul actual pentru castigarea alegerilor prezidentiale, urmand ca, ulterior, s-o numeasca pe Elena Udrea in functia de prim-ministru.
„Adevaratul plan al domnului Basescu este acela de a pastra acesti ministri PD-L specializati in luatul de bani, caratul de bani si fraudarea alegerilor pana pe 6 decembrie, iar dupa 6 decembrie adevaratul plan al lui Basescu este sa o puna pe cea mai apropiata colaboratoare a sa, doamna Elena Udrea, prim-ministru al Romaniei. Dar va spun ca acest lucru nu se va intampla”, a afirmat Geoana.

„Nu vom permite ca blestemul celor trei Elene din istoria Romaniei, Elena Lupescu, Elena Ceausescu si Elena Udrea, sa se indeplineasca!”, a incheiat presedintele social-democrat.
Si Geoana are dreptate. Doamne fereste de aceasta a treia Elena blestemata in fruntea Guvernului!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.