Blaga si Boc ameninta filialele!!

Blaga si Boc ameninta filialele!!

0 100

Principalii lideri ai PD-L au fost extrem de nemultumiti de modul in care inteleg sa se implice filialele in campania electorala pentru PE. Sondajele arata tot mai prost, tot mai putine procente sunt in dreptul simpatizantilor PD-L la fel ca si la mitingul din Piata Sfatului din Brasov. BOC, Blaga si din penumbra Basescu
ii avertizeaza pe pedelisti: „…dupa alegeri vor cadea capete in partid”.
Sedinta cu scantei luni, la Colegiul Director al PD-L. Presedintii de filiale si liderii de grup au fost luati la bani marunti si amenintati ca vor fi destituiti daca nu se ocupa serios de campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

Presedintii filialelor Calarasi, Braila si Constanta au fost dati exemplu negativ de catre secretarul general al partidului, Vasile Blaga, iar liderul de grup de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, a fost admonestat de presedintele PD-L, Emil Boc, pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile trasate, au declarat, pentru HotNews.ro, surse interne.

Desi ar fi meritat citat ca exemplu bun, seful Filialei PD-L Brasov, George Scripcaru, vicepresedinte si al partidului, ramane un exemplu pentru „populari”. Acesta a demonstrat multa fermitate inlocuid unul din stalpii institutiilor descentralizate din Brasov – Ion Popescu, exdirectorul Statisticii Brasovene. Este tot mai clar ce conteaza: nu cine voteaza ci tine „contabilitatea” votului.

Potrivit surselor citate, Vasile Blaga le-a comunicat presedintilor celor trei filiale ca are informatii sigure de pe teren, din partea raportorilor, ca in cele trei judete nu s-a facut campanie electorala deloc.
„Nu mai vreau sa aud scuze sau pretexte! Daca nu va implicati in campanie va asigur ca, dupa alegeri, vor cadea capete” le-ar fi spus Boc pedelistilor prezenti la reuniune.

De asemenea, conducerea partidului le-a trasat sarcini precise deputatilor si senatorilor sa nu sufle o vorba lui Traian Basescu despre problemele interne ale partidului.

Seful statului, omul care stie mai multe decat si-ar dori liderii PD-L, a fost asteptat cu multa tensiune luni spre seara la discutia ordonata de la Cotroceni cu parlamentarii PD-L.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.