Blaga: Guvernul trebuie restructurat!

Blaga: Guvernul trebuie restructurat!

0 174

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, considera ca guvernul trebuie restructurat pana la alegerile prezidentiale. El a declarat, la Realitatea FM, ca a nominalizat, in sedinta de luni a Coalitiei, o serie de ministere „in care nu se intampla nimic”, dar a precizat ca decizia apartine primului ministru Emil Boc.

Ministerele puturoase sunt la PSD?
„Personal, mi-am exprimat in interiorul Coalitiei un astfel de punct de vedere, dar sigur ca premierul va aprecia la un moment dat cand va trebui facuta”, a afirmat liderul PD-L.
El nu a dorit sa ofere prea multe detalii legate de ministerele care ar trebui restructurate, precizand doar ca prefera sa-si rezolve problemele in interiorul partidului: „Sunt un om disciplinat care stie sa respecte protocolul Coalitiei. Eu nu fac speculatii de dragul de a aparea in ziare sau de a produce stiri”.
„Tot ceea ce am avut de spus am spus ieri, am si nominalizat ministere in care nu se intampla nimic, ca sa fiu si mai direct”, a spus el. Nu a nominalizat nici macar un minister dar, sunt surse care arata catre ministerul lui Constantin Nita (IMM-uri), Agricultura si chiar Educatie .

Coalitia gripata
Vasile Blaga a lasat sa se inteleaga ca este destul de sceptic in ceea ce priveste functionarea Coalitiei PSD – PD-L.
„Nu am fost printre cei care si-au dorit aceasta coalitie. Cand s-a decis constituirea ei, din ratiuni absolut rezonabile, am spus dom’le, asta e, mergem inainte”, a explicat el.
Acum, insa, prezentul pare a-i da dreptate: „Vad ca am avut dreptate cand am spus ca sunt mai multe PSD-uri. Sunt unii care vor sa mergem impreuna in continuare si altii care stiu ca, impreuna cu dl Geoana, pierd totul in partid. Din pacate, a doua categorie se impune in acest moment in PSD”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.