Blaga ameninta ministrii PSD

Blaga ameninta ministrii PSD

0 208

Vasile Blaga, pedelistul de frunte si cu incruntatura de comandant la Auschwitz, afirma: „Daca ministrii PSD pleaca din sala cand vine Basescu, pleaca de tot!”
Si tipul are dreptate, o sa va explic de ce.
Dar mai intai o alta declaratie a liderul PD-L. El afirma ca Emil Boc este varianta de rezervã a PD-L la Presedintie in cazul – destul de improbabil, dupa cum ne sugereaza – in care Traian Basescu nu va vrea sa mai candideze.

„As vrea sa-l vad pe presedinte ca vine miercuri (azi, n.a.) la sedinta de Guvern, sa vad cine pleaca (din sala, n.a.), ca pleaca cu totul, va garantez! Vor pleca cu totul, pentru ca inseamna ca nu sunt solidari cu premierul. Cui nu-i convine, pleaca! Se numeste Guvernul Boc, gaseste alti 20 de ministri si se face Guvernul Boc II”.
Cum v-am spus, Blaga are dreptate. Presedintele este pedelist-sef, premierul este catelusul sau cu par cret, adica un canis extrem de ascultator. Ministrii au fost numiti si admisi de cei doi. Daca fluiera inafara melodiei dorite – ceea ce incearca sa faca tot mai mult pesedistii, intaratati mai mult sau mai putin subtil de Basescu – cei doi sefi, Basescu si Boc, ii pot demite oricand si sub orice motiv, dupa care urmeaza inlocuirea lor de oamenii doriti, din PD-L.
Sunt curios, intr-un asemenea caz, daca va mai fi respectat protocolul coalitiei, sau se va trece, ca in oricare dictatura, la represalii impotriva tuturor celor care nu inghit portocale.
Oare infatuarea pedelista nu mai are margini? Pe ce se bazeaza ei si cat cred ca mai rezista sa intinda coarda? Caci la un eventual guvern Boc II, cu sange pur pedelist, nu-i vad pe acestia sa poata sta singuri la guvernare, opozitia terminandu-i prin majoritatea covarsitoare. Caci daca PNL-ul a avut, in mare parte, sprijinul PSD, nu-i vad pe portocalii sprijiniti de cineva, nici macar de udemeristi. Prea s-au incontrat cu toti si prea s-au crezut si se cred imbatabili, cu toate ca rahatul sta sa le iasa i8n nadragi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.