Bill Gates, actionar la Fondul Proprietatea !!

Bill Gates, actionar la Fondul Proprietatea !!

0 410
Fundaţia Bill  Gates,devenita cea mai mare organizaţie filantropică din lume, cu active de 43 de miliarde de dolari, (parte din acestea fiind donate şi de Warren Buffett), a  devenit acţionar si… la Fondul Proprietatea (FP).

Fundaţia fondatorului Microsoft, faimosul Bill Gates – cel mai bogat om din lume, deţine 66 milioane de acţiuni FP, potrivit datelor Bloom­berg şi raportului anual de activitate pe 2014 al fundaţiei. Investiţia inca mai este evaluată la circa 53 de milioane de lei (12 milioane de dolari), potrivit celor mai recente cotaţii ale acţiunilor Fondului Proprietatea.
De mentionat ca FP a plecat cu un start fulminant, de la o investitie desprinsa din capital strategic de stat de circa 3,5 miliarde dolari !!  Avea balta peste…
De acest mic „ghesheft” s-a uns pe degete din belsug fostul ambasador american Gitenstein…prietenul de referendum al maleficului Basescu, adica omul care l-a si bagat acolo…
Culmea tupeului ar fi ca acest Gitenstein sa pretinda ca el l-ar fi adus pe Bill Gates... Chiar daca  plasamentul este cu atât mai surprinzător cu cât bursa de la Bucureşti este o piaţă de frontieră, iar lichiditatea este un criteriu important în funcţie de care marile fonduri îşi decid investiţiile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.