Biletul de weekend la CFR

Biletul de weekend la CFR

0 88
CFR Călători lansează luni o nouă ofertă de călătorie cu trenul, respectiv biletul de weekend, care permite reduceri de până la 35% pentru călătoriile la sfârÅŸit de săptămână, efectuate în 30 de zile de la emiterea documentului de călătorie, se arată într-un comunicat al operatorul naÅ£ional feroviar de pasageri, remis marÅ£i AGERPRES.
În funcÅ£ie de numărul de weekend-uri pentru care se optează într-o lună, reducerea poate fi de 15% (pentru două weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri).
Biletul de weekend este o legitimaÅ£ie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaÅŸi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa I-a sau a II-a (vagon clasă sau cuÅŸetă) – ÅŸi aceeaÅŸi rută, pe distanÅ£e de până la 1.000 km.
Acest tip de bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.
Potrivit CFR, pentru trei weekend-uri pe ruta BucureÅŸti – Sinaia, la tren InterRegio, biletul de weekend costă 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai puÅ£in decât pentru ÅŸase călătorii la preÅ£ întreg.
În aceleaÅŸi condiÅ£ii, pentru ruta BucureÅŸti – ConstanÅ£a, reducerea este de aproximativ 80 lei, biletul de weekend având preÅ£ul de 247,05 lei.
Politica pe care managementul Societăţii de Transport Feroviar de Călători 'CFR Călători' SA o promovează ÅŸi o susÅ£ine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament faţă de societate în sensul accesibilităţii pentru toate categoriile de vârstă.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.