Biletele RAT vor fi valabile 50 de minute din momentul taxarii!

Biletele RAT vor fi valabile 50 de minute din momentul taxarii!

0 478
Tichetele de calatorie vor fi valabile pe toate liniile iar calatorii vor putea sa foloseasca orice mijloc de transport al Regiei, cu exceptia celor de pe linia 20 spre Poiana. Brasovenii sunt incantati de proiectul aprobat de plenul consiliului local, care va intra in vigoare de la 1 iulie. 
Din vara, un bilet va fi valabil 50 de minute din momentul in care a fost taxat. In acest timp calatorul va putea sa schimbe vehiculele sau liniile, folosind orice mijloc de transport care apartine RAT, cu exceptia liniei 20 spre Poiana Brasov. Sistemul nou de taxare face parte din  proiectul e-tiketing si de informatizare a sistemului de trafic in municipiul Brasov, program cu finantare europeana accesata.
Modificarea votata marti in plenul consiliului local ii incanta pe brasovenii care folosesc bilete si care cred ca noul sistem ii avantajeaza mult in cursele de cumparaturi prin oras.
Preturile biletelor de calatorie vor ramane neschimbate si dupa 1 iulie, data la care intra in vigoare noile modificari. Astfel, pentru o calatorie brasovenii vor achita tot 2 lei iar biletul cu doua calatorii va costa in continuare 4 lei. Si pensionarii si studentii vor plati tot 2 lei pentru doua calatorii.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.