Bilete RAT valabile 50 de minute

Bilete RAT valabile 50 de minute

0 513

Astazi 1 iulie, a intrat in vigoare noul sistem de tarifare a calatoriilor efectuate cu mijloacele de transport in comun la Brasov. Cu un bilet se va putea calatori 50 de minute. Calatorii vor putea sa schimbe vehicule sau linii, sa se transbordeze in orice statie si sa foloseasca orice mijloc de transport care apartine RAT Brasov

Astazi 1 iulie, a intrat in vigoare noul sistem de tarifare a calatoriilor efectuate cu mijloacele de transport in comun la Brasov. Cu un bilet se va putea calatori 50 de minute.

Calatorii vor putea sa schimbe vehicule sau linii, sa se transbordeze in orice statie si sa foloseasca orice mijloc de transport care apartine RAT Brasov cu exceptia liniei 20, cea care face legatura dintre Livada Postei – Poiana Brasov.

Vor putea circula 50 de minute toti calatorii indiferent de tipul de bilet folosit: obisnuit ori cu reducere pentru pensionari sau pentru studenti.

Dupa epuizarea celor 50 de minute de la validare, calatorii sunt obligati sa valideze un nou bilet.

Pentru o calatorie de 50 de minute, este necesar ca biletul sa fie validat doar in primul mijloc de transport in comun, fara ca ulterior sa se mai procedeze la alta validare. O noua validare se va face doar pe un bilet nou si doar dupa trecerea celor 50 de minute.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.