Bilete RAT BV gratuite pentru pensionarii cu pensii mici

Bilete RAT BV gratuite pentru pensionarii cu pensii mici

0 73

Primarul George Scripcaru le promite pensionarilor bilete gratuite de transport.
La sfarsitul saptamanii trecute, pensionarii brasoveni s-au intalnit la o masa festiva, cu ocazia „Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice”.
Evenimentul a fost organizat de catre Sindicatul Liber al Pensionarilor. „Ne-am intalnit cu ocazia Zilei Pensionarilor. Am avut mai intai adunarea semestriala. De asemenea, am acordat diplome celor mai vechi membri, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea Federatiei Sindicatului Liber al Pensionarilor. Sindicatul brasovean va implini 20 de ani la anul”, a declarat Vasile Zaharescu, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor Brasov.
Primarul George Scripcaru a tinut sa felicite pe fiecare pensionar in parte, dupa care s-a asezat la masa si a luat pranzul impreuna cu acestia. „Va doresc sa fiti sanatosi, sa aveti viata cat mai lunga si sa va bucurati de familii, nepoti, de cei apropiati”, le-a urat primarul George Scripcaru. Totodata, acesta le-a promis pensionarilor ca, in functie de posibilitati si de „felul cum va arata legea pensiilor”, sa gaseasca o modalitate prin care pensionarii cu pensii mici sa beneficieze de bilete gratuite.
„Vom gasi o modalitate pentru ca pensionarilor cu venituri mici sa le dam bilete gratuite de transport. Pentru a compensa gratuitatea acordata, dadeam 140 de miliarde de lei pe luna la RAT, acum dam doar 70. In functie de cum va arata legea pensiilor, vom vedea cum vom putea acorda un numar limitat de bilete gratuite pentru cei cu pensii mici”, le-a spus George Scripcaru.
Desi in ultimul timp au fost lasati uitarii, speram ca in Brasov sa se revina la transportul gratuit pentru toti pensionarii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.