Bilete de tratament in septembrie 2010 pentru pensionarii brasoveni

Bilete de tratament in septembrie 2010 pentru pensionarii brasoveni

0 110

Pensionarii brasoveni pot beneficia acum de biletele de tratament disponibile la Casa Judeateana de Pensii Brasov. Astfel, CJP Brasov a afisat de doua zile lista celor care vor pleca intr-o vacanta binemeritata in luna septembrie 2010.
Cei care se regasesc pe aceasta lista trebuie sa se prezinte la ghiseul Casei de Pensii brasovene, cu sediul in str. 13 Decembrie nr. 43A, pentru a-si revendica biletul pana marti, 24 august 2010. In caz contrar, biletele ramase nevandute vor fi scoase „la liber”.
Astfel, incepand cu 1 septembrie, nu mai putin de 546 de bilete de tratament vor fi vandute pentru pensionarii care vor sa petreaca un sejur intr-una dintre statiunile balneoclimaterice din tara noastra. Dintre acestea, exista 48 de bilete, cele mai dorite dintre toate, pentru persoanele care au dreptul la gratuitate.
De miercuri, 25 august, insa, va incepe nebunia, caci biletele nerevendicate vor fi scoase „pe piata” si vor fi oferite pensionarilor brasoveni mai iuti de picior, urmandu-se principiul „primul venit, primul servit”.
Din acest an, au fost puse in aplicare noile reguli de alocare a sejururilor pentru pensionarii brasoveni, acestea bazandu-se pe un punctaj cu criterii noi care a luat in calcul nivelul pensiei, gradul bolii de care sufera solicitantul si daca acesta a mai fost in ultimii ani la tratament.
Asadar, au avut prioritate cei cu o pensie mai mica de patru sute de lei, cu o indemnizatie de invaliditate sau care nu au primit un astfel de bilet in ultimii doi ani.
Anul trecut, aproape 5000 de brasoveni au cumparat bilete de tratament subventionate de la buget. Printre statiunile preferate s-au numarat Eforie Nord si Sud, Mangalia, Neptun, Saturn, Techirghiol si Amara.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.