Bilantul lui Basescu, vazut de Crin Antonescu

Bilantul lui Basescu, vazut de Crin Antonescu

0 154

Discursul sustinut marti de presedintele Traian Basescu a creionat, de fapt, portretul viitorului Romaniei in cazul in care actualul sef al statului castiga un nou mandat: o Romanie fara Parlament, cu legi adoptate fara dezbateri, dupa bunul plac, cu monologuri de ore intregi ale unui conducator providential mult iubit, a declarat miercuri liderul PNL, Crin Antonescu.
„Daca mai castiga un mandat, Romania va arata asa cum ati vazut ieri, fara Parlament, un fel de Mare Adunare Nationala, cu legi adoptate cu noianul, dupa bunul plac al cuiva, fara dezbatere sociala, cu discursuri lungi, de ore intregi, cu monologuri ale unui conducator mult iubit, care le stie pe toate, un conducator providential”, a spus Crin Antonescu.
Liderul PNL a spus ca, in calitate de om care l-a votat pe actualul sef al statului, il poate judeca pe acesta, iar concluzia sa este: „Traian Basescu minte de cinci ani, Traian Basescu minte in bilant, Traian Basescu trebuie sa plece”.
„Fetele sunt bine amandoua, sunt realizate, au case luxoase, fratiorul are afaceri prospere si de viitor. Udrea o duce bine, o duce al dracului de bine, si Ridzi o duce bine, si Videanu o duce bine, si Berceanu, si Bercea Mondialu o duc bine”, a continuat el, intrebandu-se ce se intampla cu „cei 20 de milioane de romani care nu sunt blonzi si nu stau smirna” cand vorbeste Basescu.

Basescu spre al saselea an de campanie electorala
Antonescu, care va candida impotriva lui Traian Basescu, la alegerile prezidentiale, a afirmat ca, de fapt, presedintele „si-a deschis campania electorala”, prin discursul sustinut marti in fata Parlamentului.
„Daca mai obtine un mandat de presedinte, asa va arata viata noastra politica. (…) Eu nu doresc sa traiesc intr-o astfel de Romanie”, a continuat liberalul, adaugand ca a parasit Parlamentul in timpul discursului deoarece nu accepta sa fie „decor in montajul literar-artistic” pus la punct de trioul Basescu – Boc – Geoana.
Crin Antonescu l-a acuzat pe Basescu ca „are fantezii despre un presedinte perfect”, sustinand ca el le-a facut pe toate: integrarea europeana, majorarea pensiilor, independenta justitiei, libertatea presei sau condamnarea comunismului.
Realitatea este ca „romanii traiesc mai prost acum decat la inceputul mandatului lui Traian Basescu” iar „la alegeri romanii trebuie sa aiba in minte ziua de ieri”, a subliniat el.

Presedintele PNL i-a cerut lui Traian Basescu sa renunte la rolul de „bufon national” care participa la baluri „tiganesti” si sa mearga „intre profesori, intre sindicalisti, intre oamenii care ii pot pune probleme ca unui sef de stat

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.