Bilant pozitiv la Brasov Heroes

Bilant pozitiv la Brasov Heroes

0 429

Peste 700 de participanti au alergat duminica la Crosul Heroes Brasov. Daca in urma cu 3 ani la prima editie a cross-ului s-au prezentat 300 de alergatori, anul acesta, competitia caritabila a adunat nu mai putin de 750 de persoane, in ciuda vremii nefavorabile

Peste 700 de participanti au alergat duminica la Crosul Heroes Brasov. Daca in urma cu 3 ani la prima editie a cross-ului s-au prezentat 300 de alergatori, anul acesta, competitia caritabila a adunat nu mai putin de 750 de persoane, in ciuda vremii nefavorabile.
Brasoveni de toate varstele, unii chiar prezenti cu 3 generatii din familie, au alergat umar la umar pentru a strange fondurile necesare celor 12 cazuri.
Nu doar numarul participantiilor a fost in crestere fata de alti ani, ci si fondurile stranse. La cursa de anul acesta, s-au strans peste 90.000 de lei, bani ce vor fi folositi in scop caritabil.
Din totalul de 12 cauze, 2 au reusit sa stranga toti banii de care aveau nevoie. Alte doua cauze au reusit sa adune peste 80% din suma propusa, iar restul au depasit pragul de 50%. bv heroes
Cele doua proiecte pentru care s-au strans toti banii sunt „Raza de speranta” si „Rafael”. Ambele proiecte sunt adresate copiilor cu dizabilitati. Donatiile continua pana pe data de 1 iulie pentru a le oferi ocazia celor care doresc sa ajute organizatiile sa-si stranga intreaga suma sa faca donatii atat online, pe platforma site-ului evenimentului cat si in locatiile partenere.
Pentru editia urmatoare, organizatorii se asteapta ca si mai multi brasoveni sa participe la proiectul Brasov Heroes.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.