Bilant pe Litoral

Bilant pe Litoral

0 187

S-a zbatut ea saracuta, a facut praf o gramada de bani, unii luati probabil la rectificarile bugetare de la Invatamant sau Sanatate, a tot facut prezenta la fata locului si s-a intretinut si cu salvamarii, si uite ca, in contra asteptarilor blondei zane basesciene, madama Udrea Elena, incasarile la sfarsit de sezon pe Litoral au fost mai mici ca in alti ani.
Din informaþiile centralizate pana la aceasta data, cu privire la cifrele de vanzari ale agentiilor de turism, pentru litoralul romanesc al Marii Negre reiese o scadere de 18% a incasarilor fata de nivelul anului 2008.
„Chiar daca scaderile cu care ne confruntam sunt clar mai mici decat ceea ce se preconiza la inceputul sezonului estival, ANAT apreciaza ca trebuie sa se ia in considerare cu maxima atentie tendinta de scadere cu care se confrunta destinatia, pe fondul crizei economice, sa se analizeze cauzele si sa se propuna un set de masuri necesare pentru a mentine atractivitatea destinatiei in perspectiva sezonului estival 2010”, a declarat Corina Martin, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.
Probabil la anul va fi mai bine, mai ales daca blonda ministresa ramana in functie si, eventual, se muta pe litoral, ca sa-l calareasca mai bine.
Cat despre criza economica, hai sa o lasam mai moale, caci au fost multi romani, de-a lungul lunilor de vara, care au preferat sa isi prtreaca vacanta pe la vecinii bulgari sau pe la greci si turci. Nu mai insir ca pe acolo este mai ieftin si mai bine, acest lucru se stie. Dar este absurd sa mai fie lasata aceasta hlizita ministresa sa-si faca mendrele si in vara viitoare pe litoral, altfel acesta se duce complet naibii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.