Bienala de Arhitectura la Brasov

Bienala de Arhitectura la Brasov

0 209

Filiala teritoriala Brasov-Covasna-Harghita a Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) si Universitatea Transilvania Brasov organizeaza in perioada 01.06.2007-14.06.2007 evenimentul:


?


EXPOZITIILE BAB 06 – EXPOZITIILE BIENALEI DE ARHITECTURA BUCURESTI 2006


?


Itinerant prin toate orasele mari din Romania, sedii ale filialelor OAR, evenimentul cuprinde trei expozitii deosebit de interesante, si anume:


?


1. “ARHI-GENERATOR”: Expozitia cu cele mai bune lucrari ale arhitectilor din si originari din Romania. Lucrarile sunt organizate pe 8 sectiuni: arhitectura<1000 mp , arhitectura>1000 mp, urbanism si amenajarea spatiilor publice, restaurare, reabilitare, amenajari interioare, design de obiect, publicatii.


?


2. “ARHITECTURA: 100 DE ANI” – o selectie de coperti ale revistei “Arhitectura”, realizata cu ocazia centenarului acesteia.


3. “MUTATIE SI CONTINUITATE” – o expozitie cu lucrarile a 20 dintre cei mai importanti arhitecti japonezi ai momentului.


?


Expozitia, complexa ca tematica, se adreseaza persoanelor direct interesate (arhitecti, constructori, investitori, administratie publica) cit si publicului larg incercind sensibilizarea acestora vis-a-vis de dezvoltarea optima a programelor de arhitectura cit si a complexitatii profesiei de arhitect.


Expozitia, organizata in hol-foyer-ul Aulei Universitatii Transilvania (str. 13 Decembrie – Iuliu Maniu) se va desfasura dupa urmatorul program:


?


-Deschidere – Vernisaj expozitie 01.06.2007-ora 17.00


-Perioada de expunere – 01.06.2007-14.06.2007


-Program vizitare 10.00-18.00


In cadrul expozitiei vor mai fi organizate si alte evenimente precum: concerte muzicale, intilniri profesionale si prezentari ale sponsorilor evenimentului. Va fi de asemenea organizata si o expozitie de prezentare-vanzare carte de arhitectura.


?


Considerand evenimentul ca fiind de mare importanta pentru mediul social-cultural din Brasov, va asteptam sa participati la cit mai multe din manifestari.


?


Arh. Nicolae Taric


Presedinte OAR – Filiala Brasov-Covasna-Harghita

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.