„Bichonul” latră la tigru, dindărătul gardului UE!

„Bichonul” latră la tigru, dindărătul gardului UE!

1 24

Decis să apuce ciosvârta funcției de reprezentant al României la ONU, netrebuinciosul și insignifiantul ministru de Externe al României, Bogdan Aurescu, vrea să țină un discurs memorabil pentru potăile din ograda Consiliului Uniunii Europene. Nici mai mult nici mai puțin, vrea adoptarea de sancțiuni mai drastice pentru Rusia, sperând că va fi remarcat. Asta în pofida realităților geostrategice actuale, potrivit cărora se constată o nouă reorientare a Germaniei lui Merkel către Rusia și imensa piață energetică pe care o reprezintă. Iar SUA, sub președintele Biden, intenționează detensionarea relațiilor cu Vladimir Putin.
Bogdan  Aurescu se pare că este iarăși în contratimp, osificat în dogmele pernicioase ale opoziției de dragul opoziției,de pe vremea lui Băsescu.

Externele românești motiv de răsucire în mormânt pentru Titulescu
,,Bogdan Aurescu, ministrul român de Externe, va susține în Consiliul UE adoptarea de noi măsuri restrictive ale UE în contextul ultimelor evoluții din Rusia în ceea ce privește cazul Navalnîi.
(…) Va arăta că este necesară adaptarea conduitei strategice a UE față de Rusia având în vedere modul asertiv în care Rusia se raportează la UE, după cum a rezultat inclusiv în urma vizitei  recente a Înaltului Reprezentant Borell”
se arată în propaganda ieftină și nefolositoare a Ministerului de Externe, dezvăluită de Național.

Lătratul la Putin, ca strategie de remarcare pentru Aurescu
Irelevanța ministerului de Externe al României s-a văzut în raport cu toate evenimentele internaționale importante din ultimul an.
Cum fumatul de trabucuri cu mănușile chirurgicale nu tine loc de artă a diplomației, ,,bichonul” Aurescu crede că lătratul tine loc de anvergură diplomatică.
Care, în cazul lui, nu depășește lungimea Planck. La întrebarea adresată la Radio Erevan, dacă anvergura diplomatică a lui Bogdan Aurescu este direct proporțională cu numărul decibelilor lătratului său, postul de radio a răspuns că „Da, dacă unda sonoră reușește să depășească anvergura apartamentului său”.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Trebuie să fi analfabet funcțional și prost pe deasupra, să nu vezi că scrie pe toate gardurile din media că madam Merkel face afaceri cu Rusia la greu. Am un citat dintr-un articol pentru acest soi de rebut. →→ „Cu proştii trebuie să fii foarte atent. Cei a căror prostie derivă dintr-o boală şi/sau au totuşi o înţelegere minimală a condiţiei lor, trebuie susţinuţi şi protejaţi pentru o calitate a vieţii cât mai bună. Cei erudiţi şi cu diplome trebuie să fie înfruntaţi, astfel încât impactul lor asupra mersului societăţii să fie minimal. Acest lucru se poate face doar într-o societate în care funcţionează meritocraţia. Lasă-l pe prost să fie fericit, dar nu îl aduce în poziţii de putere în societate. Unii aleg să-i ignore pe proştii cu diplomă/erudiţi, lăsându-i să se autoorganizeze. Mare greşeală! Aceştia nu au conştiinţa propriilor limite şi, fiind mulţi, se vor întoarce cu forţă să-şi implementeze propria viziune (sic!) asupra lumii şi societăţii; ideile mari ale civilizaţiei umane vor deveni astfel liliputane şi maltratate, spunea Pavelcu, căci doar aşa pot încăpea ele în mintea prostului.”

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.