Biblioteca judeteana se updateaza

Biblioteca judeteana se updateaza

0 96

Consilierii judeteni brasoveni sunt preocupati de inflorirea si devoltarea vietii culturale brasovene. In acest sens, ei au adoptat o serie de hotarari prin care sustin modernizarea serviciilor unora dintre?institutiile culturale locale.


Astfel, Biblioteca Judeteana «George Baritiu » este prima pe aceasta lista si si-a adjudecat cea mai mare felie din banii alocati in acest scop. Institutia va primi o suma frumusica, adica 100 000 de lei, pentru a se updata. Despre ce este vorba ? Despre achizitionarea si implementarea unui program digitalizat prin care toate cartile, documentele si revistele pe care le are in patrimoniu sa fie inventariate si trecute in aceasta lista electronica.


De asemenea, Consiliul Judetean sprijina publicarea, post – mortem, a cartii regretatului Marius Petrascu, «Intalniri cu Josefina», pentru care aloca suma de 9000 de lei. « Scoala de iarna a educatiei de excelenta » este un alt proiect care se doreste continuat si, de aceea, CJ va aloca 6500 de lei in vederea realizarii unei cooperari cu Asociatia „Gifted Education”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.