BERD asaltata de proiecte

BERD asaltata de proiecte

0 150

Kevin Bortz, Director pentru Resurse Naturale in cadrul BERD a declarat pentru HotNews.ro ca banca a inregistrat o cerere enorma de finantare in acest an, iar finantarile pe care intentioneaza sa le acorde s-ar putea ridica la 8 miliarde de euro. BERD are discutii pentru finantare si cu posibili clienti din Romania. Legat de creditele neperformante, acesta a spus ca „pana acum, au fost dificultati dar am reusit sa gasim solutii”.
Kevin Bortz s-a aflat in Romania pentru a participa la prima editie a Forumului Energetic si Economic Marea Neagra, organizat de Consiliul Atlantic al Statelor Unite, cu sprijinul Ministerului Economiei si al Ministerului Afacerilor Externe din Romania.

BERD, o banca care functioneaza pe principii comerciale, este prezenta la Brasov, finantand mai multe proiecte, de aproape un deceniu.
Consililu Judetean Brasov este prima institutie publica care a apelat la credite BERD in cadrul Programului MUDP 1 si ISPA, bani utilizati in finantarea unor proiecte de modernizare in cadrul Companiei de apa Brasov (CAB). Consilul Local si Primaria Brasov au in derulare un credit pentru modernizarea tramei stradale (nu este vorba doar de …”giratorii”).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.