Berceanu rateaza conducerea Senatului

Berceanu rateaza conducerea Senatului

0 79

Berceanu pare sa inceapa o perioada mai grea pentru prezentul si mai ales viitorul sau politic. Dupa dislocarea de la minister va rata si preluarea functieii de vice la Senat. Nu este nici o paguba nici pentru romani si nici pentru PDL. Poate ca DNA se va sesiza pentru multiplele acuzarii aduse de presa, de opozanti sau de colegii de partid si vom vedea ce inseamna atat incalcarea legii cat si raspunderea ministeriala. Pana la urma trebuie inceput de undeva cu tragerea la raspundere a celor care fac praf si pulbere banul public si proietele nationale.

Senat – Ancai Boagiu inlocuita de Petru Filip
Grupul PDL din Senat l-a ales in functia de vicepresedinte al Camerei superioare a Parlamentului, ramasa vacanta prin numirea Ancai Boagiu ca ministru al Transporturilor, pe senatorul Petru Filip, au declarat luni, pentru AGERPRES, surse din interiorul grupului parlamentar. Potrivit acestora, membrii grupului trebuie sa decida inlocuitorul lui Petre Filip la presedintia Comisiei de administratie publica din Senat, acesta neputand exercita cele doua functii in acelasi timp. Pentru acest post candideaza Marius Gerard Necula si Dumitru Staicu.
Senatorii PDL l-au desemnat, tot luni, pe inlocuitorul ministrului Economiei, Ion Ariton, care a detinut functia de presedinte al Comisiei de buget-finante. Sursele citate sustin ca Ariton este inlocuit cu senatorul Ovidiu Marian.
Totodata, la Comisia de Afaceri Europene, locul de membru lasat vacant de Anca Boagiu urmeaza sa fie preluat de Marian Rasaliu.
Nominalizarile PDL vor fi prezentate plenului, in vederea validarii lor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.