Berceanu – 9 directori comerciali demisi

Berceanu – 9 directori comerciali demisi

0 103

Scandalului de la Giurgiu, face noi victime. Berceanu a demis 9 directori comerciali din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri
„In urma scandalului de la Giurgiu, am eliberat din functie 9 directori comerciali din CNADNR, din care sapte de la directiile regionale. Pe langa cei sapte, a mai fost demis si directorul general comercial de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti si directorul comercial general pe companie, Ecaterina Munteanu.
Directorul adjunct pentru intretinere si drumuri din cadrul CNADNR, Cristian Duica, a primit si acesta avertisment. Pe langa acestia a mai fost demis si directorul general de la DRDP Bucuresti, Vasile Ionascu”, a precizat ministrul Berceanu, citat de NewsIn.
Reamintim a in data de 19 mai, opt angajati din cadrul Companiei Nationale pentru Administrarea Drumurilor Nationale din Romania ce lucrau in Vama Giurgiu au fost retinuti dupa ce procurorii i-au prins in flagrant ca nu eliberau chitante pentru taxa de pod pe care o incasau de la conducatorii auto ce traversau Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.