BERBECII LU’ TATICU

BERBECII LU’ TATICU

0 104

?


?


Acuma, ca s-a incheiat si cea mai mizerabila campanie electorala postdecembrista, stau si ma intreb la ce a folosit. Cand vezi, zile si nopti la rand, pe posturi nationale sau locale, numai spiritual mahalalei, te intrebi unde oare te afli. Caci pretentiile sunt europene, dar practicile sunt cele ale mahalalelor Stambulului medieval.


Niciun pic de demnitate, nicio fraza inteligenta si fara injurii la adresa adversarilor. Nici macar acel “vom face si vom drege” nu a mai sunat amagitor, linistitor si adormitor. Vraiste in cuget si simtiri, cu balele curgand dupa ciolan.


?


Iar eu il acuz de aceasta stare pe domnul Traian Basescu, presedintele tarii.


?


Si dau si un exemplu brasovean. Asteptam intr-o sear ape cineva in apropierea unui panou electoral official, pazit de un politest comunitar. La un moment dat s-a apropiat de panou o haita de indivizi? care au inceput sa umple acel panou cu afise PD si cu chipul basescului, frumos aranjat de ziceai ca-i. lumineaza un licurici din ochiul drept viitorul.


Haita a umplut tot panoul, fara sa tina cont ca si alte partide au dreptul la el. Cand comunitarul le-a atras atentia asupra faptului, haita l-a ciuruit din priviri, asa ca omul a tacut.


L-am intrebat mai apoi la ce a mai fost pus acolo. Saracul om mi-a raspuns ca are doi copii de crescut si ca Politia Comunitara tine de primarie si ca Primaria? il are ca sef pe unul din ciracii basescului, asa ca …


?


Halal acari pentru schimbarea macazului politic !


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.