Belele CET Brasov

Belele CET Brasov

0 66

Din cauza imbatranirii intregului sistem al inca;zirii centrale depinzand de CET Brasov, O imbatranire netratata in niciun fel de catre Primaria Brasov decat cu carpeli de nu mai stii ce este original si ce este petec, o parte dintre brasoveni vor dardai astazi de frig si este bine sa nu trececi prin cartierul Astra ca v-ar putea dauna auzului clantanitul din dinti al bietilor oameni locuind acolo.
Astfel, consumatorii CET brasoveni alimentati de PT 1 Astra, PT 2 Astra, PT 3 Astra si PT Carpati-Muncii vor ramane astazi fara apa calda si caldura, zice-se intre orele 6.00 si 22.00.
CET Brasov a anuntat ca va sista apa calda si caldura in aceste zone din cauza unei avarii. De aceea brasovenii care locuiesc pe strazile Sitarului, Berzei, Mierlei, Privighetorii, Zorilor, Carpatilor, Muncitorilor, Vulturului, Paraului, Alexandru cel Bun, Calea Bucureºti (nr. 22 – 74) si Ciprian Porumbescu vor fi nevoiti sa faca astazi cuie si piroane datorita nefunctionarii alimentarii cu agent termen, dupa cum am aratat, si a temperaturii scazute, dar normale, in acest anotimp.
Oamenilor loviti de soarta nu le ramane decat sa spere ca beleaua va fi reparata in timpul promis de CET.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.