Bela Karoly va candida la Senat

Bela Karoly va candida la Senat

0 182

Fostul antrenor al lotului olimpic de gimnastica Bela Karoly a confirmat ca va candida pentru un colegiu uninominal din strainatate, din partea UDMR, el intrand in competitia pentru Senat, nu pentru Camera Deputatilor, a declarat, joi, pentru AGERPRES, presedintele executiv al Uniunii, Kelemen Hunor.
El a adaugat ca Bela Karoly a acceptat candidatura si ca dosarul acestuia este aproape finalizat, lipsind un singur document.
Kelemen Hunor a mai precizat ca, desi initial Bela Karoly a fost anuntat ca posibil candidat pentru colegiul uninominal de deputat din Statele Unite ale Americii, ulterior reprezentantii UDMR i-au propus sa accepte candidatura pentru Senat, avand in vedere ca numele sau este cunoscut si in afara SUA.
Colegiul pentru care ar urma sa candideze Bela Karoly include: Orientul Mijlociu, Asia, America de Sud, America de Nord, Australia si Noua Zeelanda.
Pe 19 septembrie, presedintele UDMR, Marko Bela, a anuntat ca Bela Karoly, fost antrenor al lotului olimpic de gimnastica din anii ’70-’80, din care a facut parte si Nadia Comaneci, este posibilul candidat al UDMR pentru colegiul uninominal de deputat din SUA.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.