BECALI REVINE la INCHISOARE !!

BECALI REVINE la INCHISOARE !!

0 369

O Hotarare judecatoreasca definitiva nu tocmai placuta,ba chiar dimpotriva , pentru familia Becali s-a pus in miscare.
După ce a sperat că poate fi eliberat condiţionat , nu doar pe motive de varsta, Becali cel batran revine la inchisoare! A scris si el carti…”de specialitate”, desigur, (avocatii lui spun ca sunt chiar…stiintifice) – O Doamne!  Are si zile munca la activ, (copii n-a facut, precum puiosul Borcea, caci nu-l mai tzine putirinta… dar a facut galagie sa ajunga in fata judecatorilor. Si a ajuns !!
Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, vineri, cererea de eliberare condiţionată depusă de Ioan Becali, faimosul mafiot al fotbalului international.bECALI v
Acesta n-a executat nici doi ani din pedeapsa de şase ani şi patru luni primită în dosarul transferurilor mascate de jucători.
Tribunalul Constanţa mai judecase în urmă cu o săptămînă o altă solicitare de eliberare condiţionată a impresarului. În acest caz Judecătoria Medgidia, aproape de „zona” machedonilor, de unde se trage individul, i-a dat decizie favorabilă în noiembrie, însă aceasta a fost, pe buna dreptate, contestată de DNA. Astăzi, magistraţii Tribunalului Constanţa au hotărât ca Ion Becali să rămână după gratii, decizia fiind definitivă.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.