Becali poate fi primul europarlamentar la fara frecventa

Becali poate fi primul europarlamentar la fara frecventa

0 97

Romania bate record dupa record. Indiferent de domeniu! Romanii sunt ambitiosi si vor sa arate lumii intregi acest lucru. Un alt record poate fi batut de catre Romani, de aceasta data, insa, nu se stie cat de mandri putem fi de acest lucru. Stirea, conform careia Judecatoria Sectorului 1 a decis ca Gigi Becali sa nu poata parasi tara, ne face sa ne gandim ce se va intampla atunci cand, latifundiarul, pastor si patron de echipa de fotbal, trebie sa se prezinte la prospatul loc de munca, Parlamentul European.
Veste buna, pentru Becali, este ca poate parasi municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Decizia de ieri poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti. Saptamana trecuta, George Becali a facut o cerere de ridicare a masurilor impuse de controlul judiciar, dupa ce la sfarsitul lunii trecute si-a retras de pe rol o solicitare asemanatoare. Acum situatia este un pic diferita deoarece, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile de duminica, Becali a obtinut un mandat de europarlamentar, fiind propus candidat pe listele PRM in timp ce se afla in arest preventiv.
Deci daca problema nu va fi reglementata se pare ca Romania va avea un parlamentar european care isi va face treaba de la distanta, prin fara frecventa. Cu o interdictie de acest gen si pentru EBA, poate ca Romania ar fi luata in serios la Bruxelles. Pana atunci….

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.