Becali incepe sa muste

Becali incepe sa muste

0 197

Fetzei spasite a acelui Gigi Becali iesind de la mititica a inceput sa-i cada tencuiala. Razboinicul a inceput sa-si revina, ca motanul Tom dupa ce a trecut soricelul Jerry cu un compresor peste el. Au inceput sa-i revina si amintirile, mai ales cele neplacute, chiar daca are inca aripile in atelele justitiei. In schimb gura are aceeasi dantura cu care a invatat sa muste inca de pe vremea cand era cioban, iar Becali a inceput sa o deschida.
„Presedintele Traian Basescu nu e amestecat in povestea asta, in scandalul si in procesul meu, dar el, ca presedinte, sa ma lase in puscarie, sa faca abuzul asta diavolesc, sa nu intervina pentru un om cu patru copii, sa ma lase arestat ca pe un animal, sunt profund revoltat, pentru ca nimeni nu a facut lucrul asta, nici un presedinte, nici Nastase, nici Roman, nici Constantinescu, nimeni, iar Iliescu a fost adevaratul presedinte al romanilor, pentru ca el nu ar fi lasat ca lucrurile astea sa se intample”, a afirmat Gigi Becali.
Dupa care Gigi Becali a declarat ca el l-a sustinut pe Traian Basescu. Si are dreptate. Sa ne amintim de momentul referendumului pentru suspendarea matelotului sau aliantele penegistilor cu pedelistii, in multe localitati, dupa alegerile locale din vara lui 2008. Bashca noaptea de chiolhan cu Basescu la nu mai stiu ce carciuma bucuresteana mai spalatica.
„Eu am declarat ca aia 322 sunt niste hoti, atunci cand au vrut sa-l suspende pe Traian Basescu, iar printre cei 322 au fost si prieteni de ai mei, ca Viorel Hrebenciuc, care nu s-a suparat, iar eu, cand aveam mai multa nevoie, m-a lasat in puscarie si stia ca am patru fete, stia ca sunt nevinovat”, a afirmat patronul Stelei.
Gigi Becali mai afirma ca multi oameni de afaceri s-au speriat si au fugit din tara, cand au vazut ca el a fost arestat, deci multi se simt cu muste pe caciuli.
„Cand au vazut ca sunt bagat la puscarie, multi oameni de afaceri s-au speriat si au fugit din tara, dar eu nu am sa plec, pentru ca am mandria ca sunt roman”, a precizat Gigi Becali.
Gigi Becali a explicat in cadrul unei emisiuni televizate si ce inseamna pentru el mandria de a fi roman.
„Mandria de a fi roman e ca toata Oltenia a plans cand am fost eliberat, e ca s-a oprit slujba in biserica cand am fost eliberat, asta inseamna mandria de a fi roman”, a afirmat in acest sens Gigi Becali.
Asteptam acuma iesirea pe gazonul politic a echipei Vadim Tudor – Gigi Becali, ambii cu gura libera si spurcata, in vederea urmatorilor pasi spre Bruxelles. Oare cate capete vor mai cadea pana atunci?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.