BCR promite sustinere

BCR promite sustinere

0 139

Banca Comerciala Romana (BCR) actioneaza consecvent in directia acordarii unui sprijin real clientilor sai, in conditiile asigurarii unui management adecvat al riscului menit sa protejeze clientii insisi, banca si actionarii, au anuntat, vineri, oficiali ai bancii.
Aceasta abordare este sustinuta fara rezerve de banca-mama, Erste Group, atat pe segmentul retail cat si pe cel al companiilor.
„Erste va continua sa asigure, ca si pana acum, finantarea BCR, in functie de necesitati. Ca urmare, banca noastra are capacitatea de a finanta, atat in lei cat si in euro, toate proiectele de afaceri de buna calitate, viabile” a declarat Wolfgang Schoiswohl, consilier al Comitetului Executiv BCR pe linia de afaceri corporate.
Totodata, BCR are o noua oferta de creditare pe segmentul retail, foarte avantajoasa, menita sa ajute efectiv clientii sai, oferta pe care cauta permanent sa o imbunatateasca.
„Activitatea curenta arata clar ca banca dispune de o buna lichiditate in euro ca si in lei. BCR nu a avut si nici nu are vreo solicitare de rambursare anticipata a finantarilor de la banca-mama” a precizat Wolfgang Schoiswohl.
De altfel, BCR are cea mai mare si solida baza de resurse de finantare de pe piata romaneasca.
Soldul creditelor acordate de BCR a avut in ultimul trimestru al anului trecut o evolutie peste media sistemului bancar, banca inregistrand in Noiembrie 2008 cresteri ale cotei de piata atat pe segmentul credite retail (+ 0,5 la suta), cat si pe cel corporate (+0,4 la suta fata de Septembrie).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.