BCR Leasing: site pentru revanzarea masinilor recuperate

BCR Leasing: site pentru revanzarea masinilor recuperate

0 214

BCR Leasing IFN a lansat un site web pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti, care au facut obiectul unor contracte de leasing, oferta incluzand toata gama de tipuri de autovehicule, iar cei interesati isi pot alege modelul in functie de mai multe criterii.
„Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora in conditii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si situatia clientului si de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor. Mai mult, calitatea masinii este mai bine corelata cu pretul sau de vanzare, intrucat stabilirea pretului are la baza, printre altele, o expertizare tehnica facuta de specialisti”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general al BCR Leasing, Claudiu Stanescu.
Vehiculele prezentate pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, acestea putand sa aleaga modalitatea de plata, respectiv numerar, leasing sau credit.
Compania are la vanzare 472 de produse, de la autoturisme la autoutilitare, vehicule comerciale grele, autobuze, ATV-uri, precum si remorci. Produsele pot fi sortate dupa mai multe criterii, precum marca, pret, an de fabricatie sau numar de kilometri parcursi.
„Prin http://revanzare.bcr-leasing.ro dam un impuls pietei locale de leasing si incurajam investitiile practice atat ale persoanelor fizice cat si ale IMM-urilor”, a mai spus Stanescu.
BCR Leasing, a doua companie de profil de pe piata, a finantat anul trecut bunuri in valoare de 462 milioane de euro, in crestere cu circa 16% fata de nivelul consemnat in 2007, pe fondul avansului cu 25% al finantarilor pentru segmentul de autovehicule si al leasingului de echipamente cu 14%.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.