Bazinul Olimpic s-a deschis din nou pentru public!

Bazinul Olimpic s-a deschis din nou pentru public!

0 88
Dupa ce a fost daramat si reconstruit la cele mai inalte standarde, obiectivul ofera conditii ultramoderne atat pentru sportivi cat si pentru cei care practica inotul din placere. Clubul Corona va avea de acum sectii de inot si polo, carora municipalitatea le doreste acelasi succes ca al echipei de hochei infiintata odata cu constructia Patinoarului Olimpic.
Dupa ceva mai bine de un an, bazinul de inot a fost inaugurat si deschis pentru public. Constructia cuprinde doua bazine, unul olimpic, cu 10 culoare si unul pentru initiere. In cladire mai exista o zona de relaxare cu saune si jacuzzi. Inaugurarea bazinului inseamna mult nu numai pentru publicul larg, ci si pentru sporturile din oras.
Bazinul a fost inaugurat cu un concurs de inot pentru copii, la care printre arbitri s-au numarat si fostii mari campioni Carmen Bunaciu, Anca Patrascoiu si Razvan Florea, care au apreciat utilitatea si dotarile exceptionale ale bazinului.
De miercuri dimineata, bazinul va fi deschis pentru public in serii de cate doua ore, incepand cu ora 8:00. In cursul saptamanii bazinul va fi deschis pana la ora 22:00, iar sambata pana la ora 20:00. Duminica, programul este de la 10:00 la 18:00. Pana la 1 mai se vor pastra tarifele percepute si la vechiul bazin, adica 12 lei pentru adulti, 8 lei pentru studenti si 6 lei pentru copii. Dupa aceasta data vor fi stabilite noile tarife care sa poata face posibila functionarea bazinului si amortizarea investitiei.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.