Bazdaganii prezidentiale pe un post etno al mogulului gunoier

Bazdaganii prezidentiale pe un post etno al mogulului gunoier

0 46

Nu este ici o rusine sa detii o firma de salubritate. Asa ceva detine si tipul acela cu mustacioara si ochelari, pedelist convins de nu stiu ce, regret ca nu i-am retinut numele. Nici nu ii pot reprosa ca si-a tras post TV, adica Etno TV.Post TV si-a tras si primarul brasovean Scripcaru, mult mai taran ca gunoierul din capitala.Dar ca sa-l lasi sa-si topaie ideile la postul tau pe unul dintre cei mai prapaditi conducatori de stat, asta face sa fii privit cu multa suspiciune. Boala porcina sau de care alta?
Caci Basescu a afirmat la Etno TV: vom relua cresterea economica in trimestrul II.
Dupa care, la circa cinci ore, a flregmat la TVR: vom reveni pe crestere economica in trimestrul I.
Nici la carciumioara din coltul cartierului nu ii este permis cuiva sa bage asemenea tampenii. A doua zi nu mai este primit, chiar daca afara e viscol cumplit.
Dar prezidentiabilul PD-L si-a schimbat parerea in decurs de doar cinci ore. Daca intr-o emisiune la televiziunea de casa a democrat-liberalilor, Etno Tv, preconiza relansarea economiei in trimestrul II al lui 2010, seara, la TVR, Basescu a devansat termenul: probabil in primul trimestru al anului viitor, ca TVR are audienta mai mare
Candidatul Traian Basescu este, in discursuri, din ce în ce mai optimist. Nu stiu daca aceeasi stare il cuprinde si in pantaloni.
Reiau, daca dupa-amiaza, la Etno Tv, Basescu a preconizat ca economia romaneasca isi va relua cresterea economica din trimestrul II al anului viitor, adica „Dupa criza mai rau nu ne poate fi. Criza asta a fost si masura capacitatii noastre de a depasi greutatile si te asigur ca le vom depasi. Deja varful crizei s-a depasit, de acum incolo incepem sa revenim spre crestere economica, iar din trimestrul II al anului viitor chiar vom reveni la crestere economica”, a afirmat Basescu, ceva mai tarziu, dupa un pahar de apa plata, a devansat termenul, pentru ca a alunecat pe o coaja de banana.

Dupa nici cinci ore, la TVR, in fata unei audiente mult mai mari, Basescu isi imbunatatise pronosticul economic: “Vom reveni pe plus in primele trei luni ale anului. Cred ca vom avea o scadere economica de sub 8%, in trimestrul II, ceea ce ne va duce probabil la reluarea cresterii economice undeva in trimestrul I al anului viitor”, a declarat Basescu.
Mai intelegeti ceva? Nu credeti ca Basescu nu mai nimereste malul nici legat de binta? Este pacat ca barca sa este trasa la edec de unii care cred ca numai ei stapanesc malul.Iar mogulul de presa cu postul Etno TV, necriticat de Basescu drept atare, este stimabilul gunoier de Bucale, Silviu Prigoana. Pe cine sa iertam?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.