Baza Olimpia va fi scoasa din nou la licitatie

Baza Olimpia va fi scoasa din nou la licitatie

0 533

Alesii judeteni si-au insusit in sedinta de marti noul raport de evaluare pentru reluarea procedurilor de scoatere la licitatie. Pretul de pornire pentru terenul de peste 5 mii de metri patrati a scazut de la 1,2 euro la 89 de centi pe metru patrat pe luna. Si inchirierea cladirii Bazei Olimpia a scazut la 5,8 euro de la 7,7 euro dar si a magaziei de aproape 100 de metri patrati de la 2,3 la 2,2 euro pe luna pe metru patrat

Alesii judeteni si-au insusit in sedinta de marti noul raport de evaluare pentru reluarea procedurilor de scoatere la licitatie.
Pretul de pornire pentru terenul de peste 5 mii de metri patrati a scazut de la 1,2 euro la 89 de centi pe metru patrat pe luna. Si inchirierea cladirii Bazei Olimpia a scazut la 5,8 euro de la 7,7 euro dar si a magaziei de aproape 100 de metri patrati de la 2,3 la 2,2 euro pe luna pe metru patrat.
Consiliul Judetean a decis reluarea procedurilor de inchiriere a Bazei Sportive Olimpia dupa ce, anul trecut, cand imobilul a mai fost scos la licitatie de doua ori, nu s-a prezentat nici un ofertant.
Daca se mentine termenul de anul trecut, cei care vor castiga licitatia de inchiriere a terenului, bazei Olimpia si a magaziei din incinta bazei sportive vor putea semna un contract pe cinci ani, cu drept de prelungire. Acestia vor fi insa obligati sa presteze activitati similare celor de pana acum.baza olimpia1
Consiliul Judetean va avea insa de solutionat si contestatia la executie depusa de Asociatia Clubul Sportiv Societatea de Patinaj Brasov, care a fost evacuata in aprilie din cladirea de la Olimpia.
Consilierii judeteni au amanat insa pana la sedinta urmatoare proiectul prin care se aproba achizitionarea de servicii juridice prin care se acorda consultanta si asistenta juridica in acest Dosar.
Poate noua conducere va fi interesata de cati bani au fost cheltuiti in aceasta locatie in cele patru mandate de presedinte a lui Aristotel Cancescu.
Surpriza va fi atat de mare incat este posibil ca sa regrete ca au pus functionarii publici sa faca aceasta sinteza. Si aceasta pentru ca ar fi obligat ca imediat sa se pozitioneze ca parte vatamata astfel ca institutia, Consiliul Judetean Brasov, sa poate solicita recuperarea banilor.

Vifor Rotar & Vlad T.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.