Baza Olimpia va fi reevaluata pentru inchiriere

Baza Olimpia va fi reevaluata pentru inchiriere

0 473

Consilierii judeteni au fost de acord cu reevaluarea bazei sportive Olimpia. Dupa ce la cele doua licitatii deschise pentru inchirierea bazei Olimpia nu s-a prezentat nici un ofertant, consilierii judeteni au decis sa reia procedurile de reevaluare a imobilului si terenului

Consilierii judeteni au fost de acord cu reevaluarea bazei sportive Olimpia. Dupa ce la cele doua licitatii deschise pentru inchirierea bazei Olimpia nu s-a prezentat nici un ofertant, consilierii judeteni au decis sa reia procedurile de reevaluare a imobilului si terenului.
Pretul de strigare la licitatiile organizate in lunile august si septembrie a fost de 147.000 de euro pe an.
Executivul consiliului judetean intentioneaza sa angajeze o firma de specialitate care sa reevalueze patrimoniul Bazei Olimpia si va stabili pretul minim.
Imobilul de la Olimpia are disponibil un teren de peste 5.000 de mp, o cladire de 780 de mp si o magazie de aproape 100 mp.baza olimpia1
Pentru ca nici un ofertant nu s-a inscris la nici una din cele doua licitatii organizate pana in prezent, consilierii judeteni vor sa reia procedura de licitatie pubilca pentru inchirierea bazei sportive si sa reevalueze terenul si constructia.
Alesii judeteni au fost de acord si cu referatul privind aprobarea documentatiei de scoatere la licitatie in vederea inchirierii si a Complexului Agrement de sub Tampa.
In acest caz, pretul de pornire pleaca de la 72. 000 de euro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.