Batranii marinari hoti nu vor scapa

Batranii marinari hoti nu vor scapa

0 86

Victor Ponta in replicat la atacurile lui Basescu a declarat ca “…nu sunt dispus niciodata sa accept o mitocanie de la Traian Basescu fara sa-i raspund in acelasi mod”. Radicalizarea limbajului politic si vulgarizarea discursului public, fie ca are loc in PSD sau in PDL, are un singur model – Traian Basescu. Intr-un interviu acordat HotNews.ro, presedintele social-democrat Victor Ponta a explicat care sunt ratiunile schimburilor dure de replici din ultimele zile intre politicieni. Cea care a dat tonul a fost Roberta Anastase, cu indemnul rostit in Parlament: „Hai, mai usor cu d-astea! Puteti sa urlati pana nu mai puteti!” A urmat Traian Basescu, vorbind despre „lipsa de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are legatura cu democratia”.
Din zona opozitiei, liderul PSD, nu s-a lasat mai prejos „am reactionat la un atac al presedintelui”: „batranii marinari hoti ar trebui sa stie ca nu vor scapa”. Printre alte declaratii Victor Ponta a spus:
• “Maestrul” Traian Basescu este cel care a definitivat in politica romaneasca agresivitatea;
• Am reactionat la un atac al presedintelui. Pana acum nu m-ati auzit vorbind asa despre domnul Traian Basescu, astazi e prima data cand nu s-a mai putut abtine si m-a atacat personal, ca eu sunt un procuror anti-democratic si pueril;
• Am un obiectiv declarat: dupa ce nu va mai fi Traian Basescu cel care si cand stam linistiti oricum ne provoaca – asta e domeniul in care el e foarte bun, la conflictul asta din spatele scolii (…) – eu voi face tot ce tine de mine pentru a readuce politica intre niste limite ale bunului simt;
• Imi doresc ca cei pe care domnia sa ii creste – doamna Anastase, doamna Udrea, doamna Ritzi si celelalte doamne, ca in general doamne a crescut domnia sa – sa inteleaga ca epoca tupeului maxim ar trebui sa apuna.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.