Bătrân înjunghiat in gât pe Bulevardul Grivitei

Bătrân înjunghiat in gât pe Bulevardul Grivitei

0 198

Vârstnicul de 82 de ani a fost atacat joi seara de un necunoscut care il urmarise pe stradutele din apropiere si care ii ceruse bani. Altaturi de medicii SMURD care au ajuns imediat la farta locului a intervenit si o angajata ISU aflata in timpul liber

Vârstnicul de 82 de ani a fost atacat joi seara de un necunoscut care il urmarise pe stradutele din apropiere si care ii ceruse bani. Altaturi de medicii SMURD care au ajuns imediat la farta locului a intervenit si o angajata ISU aflata in timpul liber, care a reusit sa afle cateva detalii care i-au salvat victimei viata. Batranul este internat la terapie intensiva in stare stationara iar atacatorul este inca liber, in ciuda eforturilor oamenilor legii de a-i da de urma.
Incidentul s-a petrecut în dreptul unui bloc de pe bulevardul Griviţei joi după amiaza în jurul orei 18 într-o zonă destul de tranzitată. Victima a dat primele detalii despre agresiune celei care i-a acordat primul ajutor – plutonier Laura Papuc, o angajată ISU aflată în timpul liber. Tânăra salvatoare şi-a ajutat colegii să stabilizeze victima – i-a pus pus bătrânului compresii la gât pentru a-i opri sângerarea şi a vorbit permanent cu el pentru a-l ţine în stare de conştienţă.
În încercarea de a-l găsi pe agresor, poliţiştii de la Serviciului de investigaţii criminale al IPJ Braşov au răscolit zona întreaga noapte, au audit martori şi au ridicat probe, spune ag. Şef adj. Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov.
Vârstnicii din zonă sunt îngroziţi de cele întâmplate şi îşi amintesc au văzut persoane dubioase prin împrejurimi înainte de producerea agresiunii.
Bătrânul este internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Braşov iar medicii spun că starea sa este staţionară. Poliţiştii caută şi imagini de pe camerele video din apropiere şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Dosarul este instrumentat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.