Batalie intre BARONI?

Batalie intre BARONI?

0 119

La Brasov inca mai este un os de ros in ale politicii, motiv pentru care “politicieni de capitala” ne mai fac o vizita, ne mai arunca o bomba, ne mai dau un sfat, sau mai nou, plang cu sughituri pe umarul industriei brasovene.


Ultimul plangacios, nu e altul decat liderul PSD, Mircea Geoana, fost ministru la externe in Cabinetul Nastase, tocmai atunci cand colegul de partid, Nita Constantin, se chinuia, la propriu sau la figurat sa-l aduca pe Landini, ?facandu-se ca privatizeaza UTB Tractorul SA.


La bocetul social – democrat, cineva a dorit sa dea o replica pe masura. Deputatul PD – Dumitru Puchianu a tras zilele trecute o replica pe masura acuzatiilor formulate de liderul PSD, Mircea Geoana. Nici mai mult nici mai putin acesta a trecut la un atac dur aratand cu degetul spre fostul sau coleg, ?acum consilier judetean PSD, Emil Nita, beneficiar si el, cu titlu de proprietar a societati MUM, unul din multii pui de la “Tractorul”!!!


?


Care sunt capusele care au falimentat “Tractorul UTB”, in viziunea democratilor ?


Sigur domnul deputat Pucheanu nu ne spune nici o noutate. Problema este ca tot ce se spune sa nu ramana doar la stadiul de vorba. Nu de alta, dar zilele trecute, declara sus si tare, de a impresionat presa brasoveana cu declaratia sa de lupta “pe viata si pe moarte” cu …coruptia!
„Le-as cere celor care au facut astfel de declaratii (PSD-istilor n.r.) sa spuna concret care sunt firmele care pe parcursul acestor 2 ani au devalizat uzina Tractorul UTB. I-as ruga sa dea putin timpul inapoi si sa-si aduca aminte cum colegul lor Emil Nita a cumparat o suprafata de 55.925 mp cu 1,8 miliarde de lei vechi si cum din 469 de angajati pe care i-a avut initial acum a mai ramas cu doar 50. In plus, societatea MUM, creata de dl. Nita pe ceea ce a preluat de la Tractorul UTB are o datorie de 2,3 milioane catre uzina-mama”.


Atacul democratului a trecut ma departe de MUM si s-a oprit la firma PROREM.


Societatea PROREM a fost cumparata tot de un potent al PSD-ului, iar ulterior a fost devalizata si i s-au vandut activele. Acelasi lucru s-a intamplat si cu firma AVE, tot un PSD-ist.


La SCUDIVER a fost tot o inginerie financiara a unui pesedist… Olaru”.


Bine mai este informat domnul deputat Pucheanu, care neaga vreun amestec al PD, un partid aflat inca la putere, in afaceri dubioase la “Tractorul UTB”.


?


Doar ca noi vom incerca sa ?ii amintim actualului deputat, ca uzina a fost capusata si de “onestii democrati” din sanul carora face parte, astfel ca de la uleiuri de miliarde pana la piese de schimb, de la taierea fierului vechi, pana la aprovizionare cu felicitari de sarbatori, totul si toate se faceau sub semnatura democratilor.


Parchetul se va sesiza oare, din oficiu, bineinteles, invitandu-l pe acest bataios parlamentar la o convorbire? Daca da, sigur ca s-ar lasa si cu ceva suparari mari de ambele parti.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.