Bataie intre jucatorii formatiei Rapid Bucuresti

Bataie intre jucatorii formatiei Rapid Bucuresti

0 123

Viorel Moldovan unul dintre jucatorii de baza dar si antrenor secund ai formatiei Rapid Bucuresti, l-a batut pe fundasul Marius Constantin in pauza meciului pe care giulestenii, l-au pierdut contra formatiei Dinamo Bucuresti, scor 1-4.

Afectat de evolutia slaba a echipei sale in prima repriza a meciului cu Dinamo, Viorel Moldovan, jucator si antrenor secund la Rapid, si-a certat violent elevii si colegii la pauza.
Cel mai vehement a fost contestat Marius Constantin, cel care fusese eliminat la jumatatea primei reprize, la scorul de 2-0 pentru Dinamo, dupa o contra puternica asupra lui Radu Stefan.
Viorel Moldovan i-a spus lui Marius Constantin ca este tampit si ca i-a spus de atatea ori sa nu mai intre dur dar se pare ca nu a inteles nimic, in timp ce fundasul a raspuns ca nu l-a atins pe dinamovist si a fost eliminat degeaba.
In acel moment, Moldovan s-a indreptat furibund si chiar l-a lovit pe aparatorul Rapidului, spre surprinderea lui Marius Constantin si a celorlalti prezenti in vestiar.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.