Deputatul brașovean Tudor Benga vede doar bătaie de joc la dezbaterea Legii...

Deputatul brașovean Tudor Benga vede doar bătaie de joc la dezbaterea Legii Offshore

Deputatul USR Tudor Benga acuză lipsa de transparență în dezbaterile pe legea offshore. Parlamentarul braşovean denunţă graba cu care Guvernul PSD a impus, peste noapte, noi amendamente

Deputatul USR Tudor Benga acuză lipsa de transparență în dezbaterile pe legea offshore. Parlamentarul braşovean denunţă graba cu care Guvernul PSD a impus, peste noapte, noi amendamente, fără să acorde comisiei timpul necesar pentru a analiza condiţiile în care vor fi exploatate gazele din Marea Neagră.
Ședința comisiilor reunite de marți a fost convocată pe repede înainte iar miniștrii de la Finanțe și Energie au lipsit deși se discuta un proiect cu un impact de zeci de miliarde de euro.

„A fost o ședință foarte lungă de vreo șase ore după care, în final, a doua zi la ședința de plen proiectul a fost retrimis la comisii din cauza faptului că este inacceptabil ca un proiect de lege care are impact de zeci de miliarde de euro și care va avea efect pe zeci de ani pentru dezvoltarea României să fie dezbătut în felul acesta”, declara vineri Tudor Benga, deputat USR.
Deputatul Tudor Benga a propus ca banii să fie utilizați exclusiv pentru proiecte cu cofinanțare europeană sau proiecte de investiții publice cu parteneri reprezentanți ai marilor bănci de investiții în infrastructură: BERD, Banca Europeană de Investiții și Banca Mondială.

Legea offshore va consfinți din punct de vedere financiar o negociere între Statul Roman si companiile care exploatează gazul din Marea Neagra pe tema împărțirii profitului.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Vifor continua sa-l linga in cur pe aceasta FETITZA care-i aduce fericire in viata. PSD sustine o lege offshore care sa aduca banii in bugetul Romanie dar USR format din HOMOSEXUALI si LESBIENCE care traiesc din sperma lui soros vor sa le faca cadou borfasilor externi gazele romanilor dupa zicala „Borfasul la borfas trage” Sper sa dispara acesti CURISTI din scena politica a Romaniei

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.