Basescule, Ce marsav si ordinar poti fii!

Basescule, Ce marsav si ordinar poti fii!

0 436

Col(r) Silvian Ionescu, altfel om… la locul lui, dupa iesirea la pensie (buna pensie!) l-a apucat o limbaritza…specifica persoanelor care n-au vorbit despre „probleme de serviciu„, decat in soapta, cu catzelul. …Tocmai acum s-a nimerit sa-l „zgandere” fostul sau subaltern de la Anvers! Si la plesnit cu o placere, pe masura serviciilor facute in Olanda, cand a inchis ochii la potlogariile lui Basescu! Ceva i-a cerut insa „Ionescu de la mediu”…
Pai sa-i reamintim noi: Basescu si-a rasplatit un alt securist care i-a fost sef „afara”, trimitandu-i fata alaturi de Eba in Parlamentul European. Post vizat de col(r) Silvian Ionescu…
Sunt prieteni pe FB care ma anunta ca ciumpalacul si-a permis sa ma ameninte ca ma da in judecata! Hilar javra! Stii bine ca nu ai curaj, ca va trebui ca instanta sa hotarasca: mint eu, sau tu, jigodie, esti sperjur!
Cine crezi tu javra ca va face puscarie? Tu crezi ca am rabdat, tacand atitia ani, umilintele tale de betiv ordinar, ca sa iti las macar 0,1% sanse sa castigi in fata mea? Eu sunt seful serviciului – pe care tu jigodie, impreuna cu javra de subaltern al meu – l-ati calcat in picioare!
Urmeaza si altele, impotentule ! Iti cam e frica, nu-i asa? Caci te-am adus in situatia de impotenta in care doream sa te vada toata natia! Ai crezut ca te mai scapa vre-un fost coleg de-al meu. Nu se mai poate. Va trebui sa scrii cu manuta ta de ce ai sperjurat cand ai declarat ca nu ai facut politie politica! Este evident ca imi razbun sanatatea si tineretea pe care mi-ai mancat-o, pentru a-ti crea tie o imagine rupta de servicii!
Ce marsav si ordinar poti fii!
Cum iti imaginai ca voi putea eu accepta ca fiul meu, sa ma intrebe candid: Tata da’ tu esti GOLAN, ca asa zice Basescu! O sa vada, GOLANE, o lume intreaga cine e GOLAN dintre noi doi! Cu intarziere,pentru ca eu sunt corect pana in maduva oaselor fata de (juramant) de tara, armata si romani! Tu trebuie sa raspunzi! Zi-le tu romanilor cu cine dintre romani era EBA colega la Parlamentul European, apoi mai vorbim!”

P.S.
CE ESTE UN CIUMPALAC?  Deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere şi nestingherite în limbajul colocvial„, termenul este prezentat ca un apelativ jignitor. Sinonimele sunt „fraier, gherţoi“.
Site-ul mai oferă şi un exemplu, însă nu este potrivi să-l reproducem… De asemenea, aceeaşi sursă de explicare a expresiilor colocviale oferă şi varianta pentru cuvântul „ciumpaliu“, probabil un derivat din „ciumpalac“, cu explicaţia „termen alocat celor care sunt consideraţi întârziaţi mintal”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.