Basescu vrea un singur lucru – PDL sub conducerea lui Udrea!!

Basescu vrea un singur lucru – PDL sub conducerea lui Udrea!!

0 102
Traian Basescu nu vrea sa mai tolereze prezenta echipei Blaga la Conducerea PDL. Acesta, fara sa-si ascunda antipatia, intr-o postare pe Facebook, declara ca "nu poate exista un dialog intre mine si liderii PDL atat timp cat conducerea partidului va fi asigurata de actuala echipa de politicieni"
Presedintele Traian Basescu afirma ca dupa alegerile din decembrie 2012 intre el si conducerea PDL nu a existat niciun fel de dialog "si nici nu poate exista un dialog atata timp cat conducerea PDL-ului va fi asigurata de actuala echipa de politicieni".
Potrivit lui Traian Basescu interventia sa cu privire la situatia din interiorul PDL "este legitima, pentru ca si eu si PDL avem acelasi electorat".
Presedintele sustine ca nu a atacat PDL-ul, ci a facut "o radiografie a modului in care arata astazi partidul", precizand ca intentia sa "a fost si ramane aceea de a genera o dezbatere cinstita despre esecul PDL".
"In perioada urmatoare voi continua sa ma adresez sustinatorilor mei si electoratului PDL chiar daca pe unii lideri din conducerea partidului ii deranjeaza", a mai afirmat seful statului.
Deci, pentru conducerea actuala a PDL, un lucru trebuie sa fie cat se poate de clar – nu mai nu este o cale de coabitare cu Basescu si ca razboiul declansat de acesta are o singura miza – un PDL condus de Elena Udrea.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.