Basescu Traian catre romani

Basescu Traian catre romani

0 55

Presedintele Traian Basescu le-a urat romanilor, cu ocazia marii sarbatori a Craciunului, „sanatate, pace si bucurie”
Cred si eu, la bugetul alocat Sanatatii, este mai lesne urarea, iar in ce priveste pacea si bucuria, acestea nu cer implicare personala prea mare din partea presedintelui, asa cum a fost candva schema cu traitul bine.
Presedintele Traian Basescu a adresat un mesaj romanilor cu prilejul sarbatorii Nasterii Domnului, ca nu l-a durutgura sa se arate, macar in aceasta imprejurare, presedintele tuturor romanilor, aci peste o saptamana vine primul val de scumpiri ale lui 2010, si atunci adio pace si bucurie, mai ales. .
„Cu prilejul sarbatorii Nasterii Domnului, adresez tuturor romanilor, din tara si de pretutindeni [cum sa uite el acest “pretutindeni” care i-a pastrat tronul la Cotroceni?, n.a.], calde urari de sanatate, pace si bucurie. Fie ca lumina Craciunului sa ne insoteasca pe toti, in familie, alaturi de cei dragi, regasind frumuseþea traditiilor noastre, si sa ne aduca incredere, generozitate si puterea de a face binele.

Craciun fericit!”

Nu comentez aceste vorbe datorita momentului, prea important pentru crestinii romani fata de persoana presedintelui Traian Basescu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.