Basescu spune bancuri la OTV

Basescu spune bancuri la OTV

0 62

Linistit de alegerea pentru a doua oara in fruntea tarii, presedintele Traian Basescu colinda cele doua televiziuni care i-au fost “fidele” de-a lungul istovitoarei campanii electorale. Si cum la B1TV il are ca amfitrion pe celebrul “valet” prezidential cunoscut publicului larg sub numele de Nasu’, la OTV, Basescu se simte in largul sau vorbindu-le oamenilor pe limba sa si, mai ales, pe a lor.
Si ce face un om care a trait in stres in ultimele trei luni? In cazul de fata el spune bancuri. In continuare va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea despre bancul prezidential, cu mentiunea ca, sa fi fost spus inainte de 6 decembrie, votul i-ar fi adus 3,4 procente …lui Mircea Geoana.
“Se duc Obama, Medvedev si Basescu la Dumnezeu. Primul, Obama: «Doamne-Dumnezeule, cand iese America din criza?» Dumnezeu trimite ingerasii in spate, calculeaza ei, vin dupa douã minute, ii spun la ureche, Dumnezeu ii spune lui Obama: «Nu in mandatul tau!» Pleaca Obama amarat, vine Medvedev: «Doamne-Dumnezeule, cand o sa ajunga Federatia Rusa sa fie din nou putere globala si superputere a lumii?» Dumnezeu trimite ingerasii, se duc ei si vin dupa doua minute, ii spun lui Dumnezeu la ureche, iar Dumnezeu spune: «Nu in mandatul tau». Vine si Basescu: «Doamne-Dumnezeule, cand o sa reusesc sa scap tara de coruptie?» Trimite Dumnezeu ingerasii, se duc ei. Trece o jumatate de ora, trece o ora, trec doua, trec trei, dupa cinci ore vin ingerasii cu penele zburlite, ii spun lui Dumnezeu ceva la ureche si Dumnezeu ii spune lui Basescu: «Basescule, nu in mandatul meu»”.
Intr-un fel bancul are si un sambure de adevar pentru ca, intr-o tara in care presedintele se alege prin sectii speciale si care este condusa de Boc, Videanu, Udrea, Prigoana (tatal, imediat si fiul) si, mai ales, de Basescu, coruptia nu va fi eradicata niciodata. Daca s-ar eradica am trece la pagina de “culmi”: culmea culmilor – sa elimine Basescu coruptia. Si-ar taia singur craca de sub picioare!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.